Tsemppareiden kuulumisia

Haastavan kevään ja kesän jälkeen toiminta on vihdoin päässyt täyteen vauhtiin! Syksyä ovat värittäneet uudenlaiset kokeilut ja pilottien suunnittelu.

Kevään tapahtumat pakottivat meidät kehittämään uudenlaisia tapoja toimia, ja yksi uusi avaus onkin Community Bond -kokeilu. Community bond on mobiilisovellus, jossa asiakkaat voivat rekisteröityä suljettuun yhteisöön. Yhteisössä ihmisiä aktivoidaan erilaisilla tapahtumilla, jakamalla esimerkiksi koulutukseen ja työllistymiseen liittyvää tietoa. Lisäksi tavoitteena on tukea ihmisten keskinäistä verkostoitumista sovelluksen kautta. Lisätietoa sovelluksesta löytyy täältä.

Syyskuussa tiimissämme aloitti uusi TE-asiantuntija Ida Kauria, joka on jo lyhyessä ajassa sopeutunut porukkaan ja saanut aikaan positiivisia muutoksia tiimin työskentelyyn. Idan erityisosaamista ovat visuaalisesti upeat CV:t, joiden ansiosta asiakkaita on päässytkin jo eteenpäin!

Lokakuussa aloitamme hankekumppanimme Sodexon kanssa ensimmäisen pilottikokeilun työnhakijoiden valmennuksella. Koronatilanteen takia rekrytoinnit eivät tällä hetkellä ole mahdollisia, mutta aloitamme kokeilut job shadowing ja työkokeiluvaiheilla.

Job shadowing -vaiheessa työnhakija seuraa yrityksen työntekijää hänen työtehtävissään olematta kuitenkaan työsuhteessa tai vastaavassa yritykseen. Tavoitteena on selvittää asiakkaan kiinnostusta tiettyyn alaan tai työtehtävään, sekä selvittää mitä osaamista se vaatisi. Job shadowing voi johtaa työkokeiluun, opintoihin tai parhaimmillaan jopa työsuhteeseen jossakin vaiheessa. Odotamme mielenkiinnolla ensimmäisen pilotin tuloksia!

Kuulumisiamme voi seurata myös Facebookin ja LinkedIn:in välityksellä!

Author: suvilinden

Projektipäällikkö Tsempataan töihin-hankkeessa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.